fbpx
parallax background

TRANSFER GRATUIT
DUS-ÎNTORS
LA ORICE ORĂ

FĂRĂ PLATĂ ÎN AVANS
FĂRĂ COSTURI ASCUNSE

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

află câteva informații necesare înainte de a pleca într-o călătorie, despre ce și cum trebuie să faci

 
Cu cât timp înainte trebuie să ajung la parcare?
R: Trebuie să ajungi la noi cu cel puțin 15 minute înainte de ora la care trebuie să te prezinți la aeroport pentru check-in.
Cum procedez dacă s-a amânat/ anulat zborul?
R: Dacă zborul tău s-a amânat/ anulat, te rugăm să ne contactezi la nr. +4 0731 006 383 pentru a reprograma sau anula rezervarea.
Parcarea este sigură?
R: Da! Park & Go este supravegheată video în permanență, iluminată pe timpul nopții și are asigurate servicii de pază și de intervenție rapidă 24/24.
Cum funcționează sau ce este serviciul de preluare sau predare Meet & Greet?
R: Vei fi întâmpinat la aeroportul Otopeni, chiar la terminalul plecări de către unul dintre colegii noștri care va prelua mașina ta și o va aduce la Park & Go (parcare termen lung). La întoarcere, vei fi întâmpinat cu mașina pregătită de drum la terminalul sosiri.
Ce metode de plată sunt acceptate?
R: Plata poate fi efectuată înainte de plecare sau la finalul călătoriei cu numerar sau card bancar. Este important să menționezi înainte de toate dacă dorești factură sau doar bon fiscal pentru plata serviciilor.
Cât costă transferul către aeroport?
R: Transferul către și dinspre aeroport este GRATUIT și se efectuează cu autoturismele din dotarea Park & Go. Este important să acorzi suficient timp pentru acest serviciu, pentru a nu întâmpina dificultăți la check-in (timp necesar aproximativ 15 minute).
Cum ajungi la noi?

Park & Go este situată pe str. Crizantemelor, Ilfov (vizavi de compania BILANCIA). Accesul se face din DN1 șos. București - Ploiești, prima la dreapta după intrarea în comuna Corbeanca.

• Pe sensul de mers București - Ploiești, va trebui să întorci la intrarea din comuna Corbeanca sau la pasajul către McDonald’s și Hornbach. În dreptul companiei BILANCIA, trebuie să virezi la dreapta pe str. Crizantemelor, parcarea noastră aflându-se la mai puțin de 200 de metri de DN1. Dacă vii pe sensul de mers Ploiești - București, poți folosi ca punct de reper intrarea în comuna Corbeanca, Park & Go fiind pe următoarea stradă după intrarea în comună (a doua stradă la dreapta după McDonald’s).

• Pentru a-ți ușura accesul către parcare, poți folosi următoarele coordonate GPS:
44.5956324, 26.0690972

Nu ezita să ne contactezi telefonic pentru orice nelămurire sau îndrumare.


În cazul în care vrei să devi revânzător al serviciilor noastre, te rugăm să ne contactezi la +4 0731 006383 sau office[at]parkandgo.ro.